Over ons

Bxm Horses

Bxm Horses zag het levenslicht in 2009. We zijn begonnen met een winkel in ruitersport en diervoeders. Dit was aanvankelijk onder de naam Handelsonderneming Boxem in Gasteren. Het ontstaan van het bedrijf ligt in de liefde voor dieren en hoofdzakelijk paarden van eigenaren Petra Boxem en Micha Drenth, ook nu de gezichten van de onderneming. We zijn met een kleine verkoopwagen begonnen om reclame te maken hier in de regio, voornamelijk op markten en braderieën. Naast de markten en braderieën stonden we af en toe ook op kleine concoursen. Al snel bleek dat daar meer onze passie lag en zijn we ons meer gaan concentreren op dit soort evenementen. We hebben onze naam daarom laten aanpassen naar Bxm horses. In 2010 kregen we een grotere verkoopwagen. Met deze uitbreiding kreeg de zaak meer uitstraling en de mogelijkheid meer producten en meer merken in ons assortiment op te nemen. Dit blijk een uitstekende investering, want nu staan we bijna elk weekend ergens in Drenthe, Groningen en Overijssel op concours of paardenevenement. We staan onder andere bij de Drentse Kampioenschappen, Groningse Kampioenschappen. De internationale concoursen NIC Assen en Indoor Zuidbroek en grotere concoursen als het Gronings Ontzet, Hardenbergse ruiterdagen, Indoor Tolbert, maar ook op veel kleinere concoursen, want we vergeten onze basis niet. Naast de verkoopwagen hebben wij een fysieke winkel. Daar kunt u ook terecht voor ruitersport en of diervoeders. Voorop staat al sinds 2009 kwaliteit, klantvriendelijkheid en goed advies en ook nu is dat de leidraad in ons aanbod.

Winkel in Gasteren

Naast de verkoopwagen hebben wij ook een fysieke winkel, achter in de boerderij, waar u ook terecht kunt voor uw ruitersport.  Op de begane grond vind u een ruim assortiment aan diervoeders en op de eerste verdieping een ruim assortiment aan ruitersport. Graag adviseren wij u onder het genot van een kop koffie. 

 

Kabayo

Met ons eigen ruitersport merk Kabayo zijn we van start gegaan in 2011. Kabayo betekent in de Fillipijnse taal paard. De Kabayo producten bestaan onder andere uit leerwerk; hoofdstellen, singels, teugels, singels met buikflap, paardendekens enz. De producten zijn voor zowel de ruiter, paard of pony. Het merk Kabayo staat voor kwaliteit en betaalbaar. We hopen in de toekomst ons assortiment verder uit te breiden, waarbij de vraag van de klant en diens ervaringen met Kabayo voor ons een belangrijke leidraad zijn in de verder ontwikkeling van bestaande producten en de introductie van nieuwe artikelen.

In onze agenda kunt u zien op welk concours of paarden evenement we aanwezig zijn. We staan daar met onze verkoopwagen en of stand. In de stand vindt u veel producten die ook op deze website staan. Deze producten kunt eventueel ook bestellen via de webshop en dan af te halen op het concours bij de stand. Ook ruiling is daar mogelijk.

Wij hebben af en toe leuke concours aanbiedingen en acties, dus hou ook onze Facebook in de gaten. Heeft u een leuke concours of paardenevenement en de datum is beschikbaar. Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.