Bezorgen en betalen

Op deze pagina tref je een overzicht van de verschillende betaalmethodes waarmee je de betaling van je bestelling kunt voldoen. Wij versturen je bestelling pas wanneer de betaling bij ons binnen is en om die reden is de verzending dus afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Betalingen direct verwerkt

Indien je kiest voor een betaalmethode welke direct verwerkt wordt, kunnen wij je bestelling direct verzenden binnen de door ons genoemde levertijden. De betaalmethodes waarmee je betaling direct verwerkt zijn vindt hier:

iDEAL

Kies je voor een betaling via iDEAL, dan kom je voor de afhandeling van je betaling terecht in de vertrouwde en beveiligde omgeving van je eigen bank. iDEAL betalingen zijn zogeheten ‘realtime’ betalingen en worden direct verwerkt. Door voor deze betaaloptie te kiezen, kunnen wij dan ook direct overgaan tot verzending van je bestelling. PayPal Je kunt bij ons ook kiezen voor betaalmethode

PayPal.

De betaling wordt direct verwerkt door PayPal.

Afterpay

Veilig achteraf betalen Nederlandse klanten kunnen kiezen voor achteraf betalen middels AfterPay. Je bestelling wordt direct verwerkt en dus verzenden wij deze dezelfde werkdag nog, maar je ontvangt op een later moment de factuur van AfterPay. De betaling voldoe je dan ook aan AfterPay en hoeft niet rechtstreeks aan ons worden betaald.

AfterPay voert voor BXM-Horses het volledige achteraf betaalproces uit. Indien je voor deze betaalmogelijkheid kiest, ontvang je van AfterPay een digitale factuur per e-mail waarmee je het openstaande bedrag van je bestelling kunt voldoen. Bij BXM-Horses kun je gebruik maken van deze betaalmogelijk tot een bedrag van €150,- wanneer je voor het eerst betaalt middels AfterPay.

Wanneer je al bekend bent bij AfterPay, kun je deze betaalmogelijkheid kiezen tot een bedrag van €250,-. Om je verzoek tot betalen middels AfterPay goed te kunnen keuren, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar.

Mocht het onverhoopt gebeuren dat je verzoek tot betalen middels de digitale factuur van Afterpay niet geaccepteerd wordt, dan kun je uiteraard je bestelling afronden door een andere betaalmethode te kiezen. Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het van de AfterPay website.

© 2019 - 2023 BXM-Horses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel