Annuleren en retourneren

Informatie met betrekking tot het retourbeleid van BXM-Horses.

Wanneer je een bestelling plaatst bij BXM-Horses heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om je aankoop retour te sturen, zonder verplichte opgaaf van reden. De hiervoor genoemde bedenktijd gaat in op het moment dat je, of een door jou aangewezen derde, de bestelling in ontvangst hebt/heeft genomen. Tijdens de bedenktijd dien je de bestelling te controleren op volledigheid en eventuele gebreken. Uiteraard behoor je tijdens de bedenktijd zorgvuldig met de artikelen en de verpakking om te gaan. Je mag het artikel uitpakken wanneer dit nodig is voor de beoordeling van de kenmerken en de werking van het artikel.

Het ‘testen’ van een artikel mag gebeuren, zoals mogelijk is in een fysieke winkel. Het artikel dient dus te allen tijde vrij te blijven van blijvende aanpassingen en beschadigingen.

Hoe kunnen artikelen worden geretourneerd?

Het retour melden van je bestelling dien je binnen de genoemde bedenktijd van 14 dagen per mail (info@bxm-horses.nl) te melden bij BXM-Horses door middel van het ingevulde retourformulier. Na het aanmelden van je retour ontvang je van BXM-Horses een ontvangstbevestiging en alle informatie benodigd voor het correct terugsturen van je artikelen. Het is niet mogelijk om een retour aan te melden na het verstrijken van de bedenktijd.

Je dient het artikel zo spoedig mogelijk, maar in elk geval binnen 14 dagen na melding van uw retour, terug te sturen. De artikelen dienen terug gestuurd te worden met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Houd er rekening mee dat het terugsturen van artikelen op eigen risico is.

Wij raden je om die reden altijd aan de artikelen goed te verpakken alvorens deze te verzenden, dit om eventuele transportschade te voorkomen. Kosten voor retour zendingen De kosten voor het retour zenden van je bestelling zijn voor eigen rekening. Je kunt dan ook zelf bepalen van welke koeriersdienst je gebruik wenst te maken voor uw retourzending. Wanneer je een onjuist artikel hebt ontvangen, zijn de retourkosten uiteraard voor rekening van BXM-Horses.

Ruilen

Het is niet mogelijk om artikelen te ruilen bij BXM-Horses. Wanneer je een ander artikel wenst te ontvangen, kun je jouw bestelling retour melden en verzenden volgens de hiervoor omschreven procedure voor retourneren. Je kunt vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop voor het artikel dat je wenst te ontvangen.

© 2019 - 2023 BXM-Horses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel