Disclaimer

BXM horses Gasteren (Kamer van Koophandel: 61125482), hierna te noemen BXM, verleent u hierbij toegang tot http://www.bxm-horses.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen. BXM behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

BXM spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van BXM. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met BXM.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan BXM nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij BXM en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van BXM, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Kamer van Koophandel: 61125482,

BTW nummer NL194102695B01

© 2019 - 2023 BXM-Horses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel